Hoe kunnen we vandaag starten met het tegengaan van verspilling om uiteindelijk in 2050 volledig circulair te zijn?

Team in een brainstorm

Kickstarter

Wil je aan de slag met je team, bedrijf of organisatie om verspilling tegen te gaan, maar heb je geen idee hoe of waar te beginnen? Onze kickstarter kan je helpen met praktische voorbeelden en aansprekende cases.

Maak op een laagdrempelige en pragmatische manier kennis met de wereld van verspilling. We zijn er voor beginners en de professionals en hoewel onze boodschap bloedserieus is, is het ook vooral leuk en nuttig om aan de slag te gaan.

Notitieblok met datavisualisatie

Routekaart

Ben je enthousiast geraakt of heb je een mooie duurzaamheidsambitie? Veel bedrijven en organisaties hebben wel een idee, maar vinden het lastig om het praktisch te maken. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van een routekaart. We formuleren het einddoel en brengen gezamenlijk in kaart hoe we deze op een realistische manier kunnen bereiken.

Data op een laptop

Cirkelen

Wanneer de routekaart is gevormd begint het leukste deel. De route afleggen. Stap voor stap cirkelen we samen in korte sprints naar het resultaat. We ondersteunen jullie om de gestelde doelen op de route te halen. Eerlijk is eerlijk dat gaat met vallen en opstaan maar resultaat dat komt er!

Middels onze sprintaanpak komen wij snel tot tastbare resultaten. De aanpak bestaat uit vijf fases:

  1. Inventariseren van de huidige (lineaire) situatie.
  2. Visie op de gewenste (circulaire) situatie.
  3. Vaststellen van het verschil.

Meer weten over onze aanpak en wat wij kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.